Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

15 Temmuz’da Kargolar Açık mı, Teslimat Yapılacak mı? PTT, Yurtiçi, Aras ve MNG Kargo Çalışma Durumu

Magazin

Administratör
s-b24e59bcae0b21bdb41535c0e878e6dc6c44e058.jpg

Merhaba Magazin Ailesi!

Hepimiz 15 Temmuz Ulusal Birlik ve Demokrasi Günü yaklaşırken bir yandan bayraklarımızı asıp, diğer yandan tatil planlarımızı gözden geçiriyoruz. Kimimiz uzun bir hafta sonu hayalleri kurarken, kimimiz de bu özel günün ruhunu yaşamak için hazırlıklara girişiyor. Ama kabul edelim, modern hayatın vazgeçilmezi haline gelen online alışverişlerimiz ve beklediğimiz o kargolar var ya... İşte tam da bu noktada kafalarda büyük bir soru işareti beliriyor: "Acaba 15 Temmuz'da kargolar çalışacak mı, benim o çok beklediğim paketim bana ulaşacak mı?" Sahi, o yazlık ayakkabılar, yeni çıkan kitap ya da tam da o gün gelmesini istediğimiz sürpriz hediye... Ne olacak şimdi?

Malumunuz, özel günlerde kargoların çalışma düzeni her zaman merak konusu olmuştur. Özellikle PTT, Yurtiçi, Aras ve MNG Kargo gibi devlerin durumu, milyonlarca kişinin günlük planlarını doğrudan etkiliyor. Merak etmeyin, biz sizin için kapı kapı dolaştık (tabii ki sanal alemde!) ve en net bilgileri derledik. Üzgünüz ama 15 Temmuz Çarşamba günü, bu kargo şirketlerinin çoğu resmi tatil dolayısıyla kapılarını müşterilerine kapatacak. Yani ne yazık ki o gün ne paket kabulü yapılacak ne de teslimat. Yani o çok acil beklediğiniz yazlık elbiseleriniz, tatil aksesuarlarınız ya da o son teknoloji aletiniz için 16 Temmuz'u beklemeniz gerekecek gibi görünüyor. Son dakikacılara duyurulur!

Peki bu durum sizin alışveriş ritminizi, tatil planlarınızı ya da sevdiklerinize göndereceğiniz sürprizleri nasıl etkiliyor? Belki de son anda aldığınız bir hediye yolda kalacak diye paniklediniz ya da "iyi ki erken sipariş vermişim" diyenlerden oldunuz? Unutmayın, bu tür resmi tatillerde kargoların çalışmama durumu gayet normal ve herkesin önceden plan yapması gerekiyor. O yüzden gelecekteki özel günlerde beklediğiniz gönderiler için bir gün öncesini hedeflemekte fayda var. Bizden söylemesi!

Şimdi sıra sizde! Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!