Takvimler Açıldı! 15 Temmuz Tatili Bu Sene Hangi Güne Denk Geliyor? Merak Edenler Buraya!
Merhaba canlarım, yine bir haftanın ortasından veya sonuna doğru tatil hayalleri kurarken sesleniyorum sizlere! Malum, yaz geldi, havalar ısındı, hepimizin aklında tek bir soru: "Şu önümüzdeki resmi tatiller ne zaman, hangi güne denk geliyor da şöyle güzel bir kaçamak yapsak?" İşte bu soruların arasında en çok merak edilenlerden biri de 15 Temmuz "Demokrasi ve Milli Birlik Günü"nün akıbeti! Acaba bu sene uzun bir hafta sonu fırsatı doğar mı, yoksa sadece tek günlük bir soluklanma mı olur diye dedikodular almış başını gidiyor. Sizin için tüm takvimleri kurcaladım, resmi duyuruları derledim ve o çok beklenen cevabı getirdim!
Şimdi sıkı durun ve ajandanızı, telefonunuzdaki takvimi hemen açın! Evet, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" tabii ki resmi tatil olarak ilan edilmiş durumda, bu konuda hiçbir değişiklik yok, içiniz rahat olsun. Ve gelelim asıl merak edilen kısma: Bu yıl 15 Temmuz, Pazartesi gününe denk geliyor! Duyduk duymadık demeyin! Yani demek oluyor ki, hafta sonu olan Cumartesi ve Pazar'a ek olarak Pazartesi de tatil, enfes bir 3 günlük uzun hafta sonu fırsatı kapımızı çalıyor! Şimdiden "Acaba nereye gitsem?", "Otel rezervasyonu yapsam mı?", "Şu aile ziyaretini aradan çıkarırım" diyenleri duyar gibiyim, haklısınız da!
Ee, sevgili okuyucularım, işte beklenen haber bu! Pazartesi günü gelen bu ek tatil, hepimize kısa bir mola, şehir dışına kaçış, sevdiklerimizle vakit geçirme ya da evde pijama partisi yapma imkanı sunuyor. İster güneye doğru bir yolculuk planlayın, ister en yakın sayfiye kasabasına günübirlik gidin, isterseniz de sadece evinizde en sevdiğiniz diziyi izleyip bol bol dinlenin; bu 3 günlük fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğinizden eminim. Unutmayın, her bir tatil günü, yoğun tempomuzdan bir nebze olsun uzaklaşmak ve kendimize nefes almak için altın değerinde!
Siz bu uzun hafta sonunu nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz? Tatil planlarınız hazır mı, yoksa evde huzurlu bir dinlenme mi tercih edersiniz? Yorumlarda buluşalım, bize de ilham verin!