“Şirkete 13 yaşında katıldı ve stajyerlik süresi şimdiden 10 yılı buldu. 2004 doğumlu Songha‘dan bahsediyorum. Gelecek yıl çıkış yaparsa 24 yaşında olacak. Irene zaten bir örnek oluşturdu ama erkek idoller askere gitmeden önce SM konserlerinde ve çeşitli ödül törenlerinde büyük bir etki yaratmaları gerekiyor. 2026’da çıkış yapacağını düşünüyorduk ama tarih yine ertelendi. ‘Bu SMRookies sisteminin acımasızlığı’ diyen yorumlar yağdı.”
04 doğumlu Songha
Netizen yorumları:
Kaynak: pannchoa
The post 10 Yıldır SM Stajyeri Olan Songha Hâlâ Çıkış Yapamadı appeared first on KoreZin.
04 doğumlu Songha
Netizen yorumları:
- Çıkış yapsa popüler olacağını düşünüyorum, o zaman neden yapmıyorlar?
- Tüm bu medya ilgisine bakılırsa yakında çıkacak gibi.
- Ama çıkış yapmak için şanslı olmak gerekiyor bence. Şirkete katılıp hemen çıkış yapan o kadar çok stajyer var ki. Zor zamanlar geçiriyordur kesin.
- Ha? Herkes neden sürekli RIIZE‘dan bahsediyor… RIIZE‘a uymuyor ki, tabii ki çıkış yapmayacaklar. Çıkış için yüzün ve yeteneklerin önemli olduğu kadar şans da önemli. Şansın ne kadar büyük bir rol oynadığını bilmiyor musunuz?
- 2004 doğumlu birini nasıl çıkış yaptırırsın? Artık vazgeçseler iyi olur..
- Zaten yaşı ilerledi, o yüzden böyle böyle. Hem ondan bile daha düşük seviyedeki başkalarını çıkış yaptırmalarına bakınca, çıkışın tamamen şans meselesi olduğunu anlıyorum.
- Onu SM keşfetti ama bu kadar uzun süre stajyer hayatına katlanması aslında idol olarak çıkış yapmak istediği için, o zaman neden herkes birdenbire ona oyuncu olmasını söylüyor? İnsanlar gerçekten başkalarının hayatına karışmayı bırakmalı.
- Ah gençken çok yakışıklıydı, gençliğinin boşa gitmesine çok üzüldüm ㅠㅠㅠㅠㅠ
- Hâlâ çıkış yapıp çok popüler olabileceğini düşünüyorum.
- RIIZE‘a eklemeleri gerekiyordu. Neden çıkış yapmadı ki?
Kaynak: pannchoa
The post 10 Yıldır SM Stajyeri Olan Songha Hâlâ Çıkış Yapamadı appeared first on KoreZin.