Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    prenses
    Mesaj
    240
    Konu
    240
    Üye Avatarı

    Mesaj:240

    Konu:240

    Aldığı Beğeni:0





    Yağlama / Kayseri tarifi için malzemeler


    Bazlama hamuru için

    • 4 subardağı un + Bir tutam tuz
    • Yarımpaket yaş maya + 1 çay bardağı su

    Harcı için

    • Yarımçay bardağı BizimAyçiçek Yağı
    • 30g BizimYağ Margarin
    • 300 gkıyma + 2 soğan
    • 3domates + Tuz + Karabiber
    • Biryemek kaşığı salça
    • Yarımçay bardağı su





    Yağlama / Kayseri Nasıl Yapılır


    Hamuru için malzemeleri bir kaba alarak yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp 20 dakika dinlendirin. Mayalanan hamuru küçük bezelere ayırın. Merdane yardımıyla 15 cm çapında açın. Tavayı Bizim Yağ Margarin ile yağlayıp hamurun iki yüzünü de pişirin. İç harcı için Bizim Yağ Margarini bir tencerede eritin. Kıymayı ekleyip kavurun. Yemeklik doğradığınız soğan, küp doğradığınız domates veBizim Ayçiçek Yağını ekleyerek pişirmeye devam edin. Yarım çay bardağı su ekleyip bir süre daha pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Kıymalı harcı yağlamaların arasına sırasıyla koyup üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirerek servis yapın.

Etiketler
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.