Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    prenses
    Mesaj
    240
    Konu
    240
    Üye Avatarı

    Mesaj:240

    Konu:240

    Aldığı Beğeni:0



    Ankara tava tarifi için malzemeler



    • 350 gr parça et
    • 1 soğan
    • 2 orta boy domates
    • 2 sivri biber
    • 2 salçalık kırmızıbiber
    • 1 yemek kaşığı domates salçası
    • Ayçiçeği yağı
    • 1 kase arpa şehriye
    • Sıcak su
    • Tuz





    Ankara tava Nasıl Yapılır


    Orta büyüklükte parçalar şeklinde doğranmış eti tencereye alıp biraz yağ ilavesiyle soteleyin. İnce doğranmış soğanı ekleyip sotelemeye devam edin. Etin büyüklüğünde kesilmiş biberleri ekleyip sotelemeye devam edin. Yine yanı büyüklükte kesilmiş domatesi ilave edip pişirmeye devam edin. Domates salçası ve tuzu ekleyip malzeme yumuşayana kadar pişirin. Tuzla tatlandırın. Arpa şehriyeyi ayçiçeği yağında kavurun. Üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin. Tuzla tatlandırın. Arpa şehriyeyi servis tabağına alın. Üzerine eti ekleyip servis yapın.



Etiketler
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.