Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.727
    Konu
    4714
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.727

    Konu:4714

    Aldığı Beğeni:0



    • 1 kutu Bruksel lahanası
    • 1 kahve fincanı zeytinyağı
    • 1 adet soğan
    • 1 havuc
    • 5-6 yaprak kurutulmuş domates
    • 1 cay kaşığı toz şeker
    • 1 cay kaşığı tuz
    • 2 portakalın suyu


    • Soğanı yemeklik doğrayın. Havucu da iri kupler halinde doğrayın. Kuru domatesleri ince şeritler halinde doğrayıp hazırlayın.
    • Tencerede zeytinyağını ısıtıp soğanı, havucu ve ince doğradığınız kurutulmuş domatesleri birlikte kavurun. Enine ikiye kestiğiniz Bruksel lahanalarını ekleyin. Tuzu, toz şekeri ve portakal suyunu ilave edip karıştırın. Tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte 20 dakika kadar pişirip ocaktan alın. Ilık ya da soğuk olarak servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.