Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.681
    Konu
    4668
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.681

    Konu:4668

    Aldığı Beğeni:0



    • 4-5 adet pancar (Soyulmamış)
    • 500 g suzme yoğurt
    • 1 yemek kaşığı enginar sirkes
    • Cok az tuz
    • Bir avuc reyhan


    • Pancarı yıkayıp suda 30-40 dakika haşlayın. Catal rahatca saplanıyorsa haşlamayı sonlandırın ve kabuklarını elinizle sıyırarak soyun. Pancarları rendeleyin ve yoğurt ile karıştırın. İcine biraz tuz, reyhan ve sirkeyi ekleyin. Karıştırıp servis tabağına alın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.