Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.727
    Konu
    4714
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.727

    Konu:4714

    Aldığı Beğeni:0



    • 3 yeşil kabak
    • 1 soğan (İnce doğranmış)
    • 2 diş sarımsak (İnce kıyılmış)
    • 250 g kuşbaşı kuzu eti
    • 3 yumurta
    • 1 yemek kaşığı tereyağı
    • 1 yemek kaşığı domates salcası
    • Tuz, karabiber
    Uzeri icin
    • Kuru nane

    • Yeşil kabakları iyice yıkayın ve kabuklarını kazımadan iri kupler halinde doğrayın. Bir tencerede tereyağını eritin. Etleri ekleyip etler suyunu salıp cekene kadar kavurun. Soğan ve sarımsağı ilave ederek kavurmaya devam edin. Son olarak kup doğradığınız kabakları ekleyin ve hafifce kavurun. Etlerin ve kabakların pişmesine yakın salcayı ilave edip tuz ve karabiberle tatlandırın. Uzerini gececek kadar sıcak su ekleyin ve tencerenin kapağını kapatıp yumuşayana kadar pişirin.
    • Yumurtaları bir kaseye kırıp cırpın ve pişen yemeğin uzerine gezdirip 1-2 dakika pişirin ve ocaktan alın. Uzerine kuru nane serperek sıcak servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.