Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.681
    Konu
    4668
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.681

    Konu:4668

    Aldığı Beğeni:0



    • 500-600 g havuc
    • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
    • Taze cekilmiş tuz, karabiber
    • 1 limonun rendelenmiş kabuğu
    • 3 dal dereotu
    Tahin sos icin
    • 1 su bardağı tahin
    • 1 limonun suyu
    • 1 diş sarımsak (Havanda ezilmiş)

    • Havucların kabuğunu kazıyın. Yıkayıp suzdukten sonra sıvı yağla birlikte, orta-kısık ateşte, arada bir karıştırarak yaklaşık 20 dakika pişirin.
    • Tahin sos icin tahini, havanda ezilmiş sarımsağı ve limon suyunu catalla cırpın. Havucu tavanın icinden almadan once taze cekilmiş tuz ve karabiberle tatlandırın. Daha sonra servis tabağına aktarın. Uzerine hazırladığınız tahin sosu dokun. Rendelenmiş limon kabuğunu ve ince kıyılmış dereotunu serperek servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.