Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.727
    Konu
    4714
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.727

    Konu:4714

    Aldığı Beğeni:0



    • 20 adet savoyer (Kedi dili) biskuvi
    • 500 g bal kabağı (Ufak doğranmış)
    • 200 g toz şeker
    • 100 g taze kaymak
    • 200 g ciğ krema
      Uzeri icin
    • İri dovulmuş Antep fıstığı

    Savoyerli kabak tatlısı Nasıl Yapılır

    • Bal kabaklarının uzerine şekeri serpin ve 1 gece kapağı kapalı olarak bekletin. Ertesi gun kabakları iyice yumuşayana kadar pişirin ve pure gibi olana kadar catalla ezin. Soğumasını bekleyin.
    • Cam bir kalıbın icine savoyer biskuvileri sıkıca dizin. Uzerlerine ezilmiş kabakları yayın.
    • Kremayı mikser ile iyice cırpın. Kaymağı azar azar ekleyip iyice karışana kadar cırpmaya devam edin. Ezilmiş kabakların uzerine bu karışımı yayın. Buzdolabında soğuttuktan sonra, arzu ederseniz iri dovulmuş Antep fıstığı serperek servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.