Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.769
    Konu
    4756
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.769

    Konu:4756

    Aldığı Beğeni:0



    • 1 adet kucuk boy karnabahar (500 g kadar)
    • 1 yemek kaşığı tatlı biber salcası
    • 1 yemek kaşığı tereyağı
    • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
    • 1 adet buyuk boy soğan
    • 1 adet defne yaprağı
    • Tuz, karabiber


    • Tereyağı ile sıvı yağı tencereye alın. Tereyağı eriyince ince kıyılmış soğanı kavurmaya başlayın. Soğanları kavururken yarım cay bardağı sıcak su ekleyin.
    • Soğanlar iyice yumuşayınca biber salcasını ilave edin. Biraz daha kavurun.
    • Karnabaharları mandalina buyukluğunde obeklere ayırdıktan sonra tencerenin icine atın. Defne yaprağını, tuzu ve karabiberi de ekleyin. Karnabaharların yarısına gelecek şekilde sıcak su ilave edip tencerenin kapağını kapatın. Kısık ateşte, 20 dakika pişirin.
    • Suzme yoğurdunuz cok katı ise kontrollu olarak soğuk su ekleyerek inceltin. Dilerseniz ince kıyılmış kişnişi veya dereotunu ekleyip karıştırın. Sosunuz hazırdır.
    • Karnabaharı servis tabağına alırken icindeki defne yaprağını ayıklayıp atın. Karnabaharların uzerine kişnişli sosunu dokun. Sıcak servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.