Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.681
    Konu
    4668
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.681

    Konu:4668

    Aldığı Beğeni:0



    • 300 g bakla (Haşlanmış)
    • 4-5 dal dereotu (İnce kıyılmış)
    • 2-3 sap taze soğan (İnce doğranmış)
    • 1/2 cay bardağı zeytinyağı
    • 1/2 limonun suyu
    • 4-5 sap kuşkonmaz
    • Mikro filizler

    Sosu icin

    • 10 dal nane
    • 5 yemek kaşığı nar ekşisi
    • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
    • Tuz

    Nar ekşili nane soslu kuşkonmaz ile bakla puresi Nasıl Yapılır

    Nar ekşili nane soslu kuşkonmaz ile bakla puresi malzemeleriniz hazırsa başlayabilirsiniz.

    • Haşlanmış baklayı blender’da, dereotu ve taze soğan ile iyice ezin. Tuzu ve karabiberi ekleyin. Zeytinyağı ve limon suyu ile tatlandırıp karıştırın.
    • Kuşkonmazların govde kısımlarını ayıklayıp yıkayın. Kaynar tuzlu suya 5 dakika kadar atın ve hemen cıkarıp soğuk suya atın. Suzgece alıp fazla suyunu suzdurun.
    • Sosu icin tum malzemeleri rondoya atın. Nane iyice ezilene kadar karıştırın, sonra ince tel suzgecten suzun.
    • Servis tabağına sırasıyla once bakla puresini, sonra kuşkonmazları koyun. Uzerine sos gezdirerek lezzetlendirin ve hemen servis yapın.

      Pratik ekmek uzeri patatesli bakla puresi tarifi icin tıklayın.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.