Threaded View
- 04-06-2020, 07:29 PM #1
- 2 parca tavuk goğus eti
- 2 dal taze soğan
- 1 demet maydanoz
- 2 kırmızı kapya biberi
- 1 cay bardağı zeytinyağı
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı pul biber
- Zerdecal
- 10-12 kuşkonmaz
- Tavuk goğus etlerini mutfak robotundan gecirip kıyma haline getirin ve geniş bir kaseye alın. İnce kıydığınız taze soğan, maydanoz ve kırmızı biberi ilave edip karıştırın. Zeytinyağını ilave edip tuz ve baharatlarla tatlandırıp yoğurun.
- Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Kıymalı harcı tepsiye yayın. Uzerine sıra sıra kuşkonmazları dizin. Onceden ısıtılmış 180 derece fırında kıymalı harc pişene kadar, yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Fırından alınca dilimleyerek sıcak servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler-
There are no members to list at the moment.