Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.769
    Konu
    4756
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.769

    Konu:4756

    Aldığı Beğeni:0



    • 2 parca tavuk goğus eti
    • 2 dal taze soğan
    • 1 demet maydanoz
    • 2 kırmızı kapya biberi
    • 1 cay bardağı zeytinyağı
    • Tuz
    • Karabiber
    • Kırmızı pul biber
    • Zerdecal
    • 10-12 kuşkonmaz


    • Tavuk goğus etlerini mutfak robotundan gecirip kıyma haline getirin ve geniş bir kaseye alın. İnce kıydığınız taze soğan, maydanoz ve kırmızı biberi ilave edip karıştırın. Zeytinyağını ilave edip tuz ve baharatlarla tatlandırıp yoğurun.
    • Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Kıymalı harcı tepsiye yayın. Uzerine sıra sıra kuşkonmazları dizin. Onceden ısıtılmış 180 derece fırında kıymalı harc pişene kadar, yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Fırından alınca dilimleyerek sıcak servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.