Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    5.190
    Konu
    5177
    Üye Avatarı

    Mesaj:5.190

    Konu:5177

    Aldığı Beğeni:0



    • 500-600 g karnabahar
    • 1-2 su bardağı sut
    • 1-2 diş sarımsak
    • 1-2 tatlı kaşığı tereyağı
    • Tuz
    • 1 havuc
    • 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı


    • Ciceklerine ayrılmış 400-500 g karnabaharı bir tencereye alın, sut ve sarımsağı ekleyin. Karnabaharı kaplayacak kadar su ekleyip, karnabaharlar iyice yumuşayıncaya dek orta ateşte pişirin. Pişen karnabaharları suzdurun ve tereyağı, tuz ekleyip puruzsuz bir pure elde edene dek mutfak robotundan gecirin.
    • Tabakta farklı bir doku yaratmak icin 100-200 g ciceklerine ayrılmış karnabahar ve dilimlenmiş havucu bir fırın kabına alın. 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı ve Bir-iki tutam tuzla iyice ovup, kuzunun olduğu fırında, ustu acık şekilde, sebzeler renklenip yumuşayıncaya dek 20-25 dakika pişirin.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.