Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    5.190
    Konu
    5177
    Üye Avatarı

    Mesaj:5.190

    Konu:5177

    Aldığı Beğeni:0



    • 2 kabak

    Kofte icin

    • 300 g köftelik yağsız kıyma
    • Yarım patates
    • 1 yemek kaşığı tam buğday unu
    • 1 yumurta
    • 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği
    • 1 diş sarımsak
    • Çeyrek soğan
    • 2-3 dal dereotu
    • 1 tutam tatlı pul biber
    • 1 tutam kuru kekik
    • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
    • Tuz, karabiber

    Üzeri icin

    • 6 dilim kaşar peyniri


    • Kabağı kaynar suda 5 dakika haşlayın ve uzun dilimler şeklinde kesin. Köfte için gerekli olan bütün malzemeyi derin bir kaseye alarak iyice yoğurup buzdolabında yarım saat dinlendirin. Küçük parçalar kopartıp top şekli verin. İki kabağı artı şekli olacak şekilde tezgaha koyun ve ortasına köfteyi yerleştirip kabak dilimlerini iki taraftan kapatın.
    • Üzerlerine kürdan saplayıp fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış fırında 175 derecede 20 dakika pişirip üzerlerine kaşar dilimlerini koyun. Peynirler eriyip kızarana kadar 190 derecede yaklaşık 10 dakika daha pişirdikten sonra servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.