Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.769
    Konu
    4756
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.769

    Konu:4756

    Aldığı Beğeni:0



    • 2 su bardağı ince kırmızı bulgur
    • 1.5 su bardağı sıcak su
    • 2 corba kaşığı biber salcası
    • 1 corba kaşığı domates salcası
    • 1 yemek kaşığı kuru fesleğen
    • 4 corba kaşığı nar ekşisi
    • 1 su bardağından 1 parmak az zeytinyağı
    • 1 demet maydanoz (Kıyılmış)
    • 10 dal taze soğan (Kıyılmış)
    • 1/2 demet nane (Kıyılmış)
    • Tuz
    • Marul


    • Geniş bir tepsi icine bulguru koyun. Biber salcası ve domates salcasını ekleyin, sıcak suyu da uzerlerine gezdirerek ekleyip el veya kaşıkla karıştırın. Kuru fesleğeni katın. Tepsinin ustunu bir kapakla kapatıp dinlendirmeye bırakın.
    • Dinlenmiş ve sıcak suda yumuşamış bulguru elinizle biraz karıştırın ve yoğurun. Nar ekşisini ekleyip tekrar karıştırın ve tuzu az ise tuz katın. Zeytinyağını gezdirerek ilave edin ve iyice karıştırın. Yeşillikleri de katıp tekrar karıştırın. Marul ile servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.