Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.727
    Konu
    4714
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.727

    Konu:4714

    Aldığı Beğeni:0



    • 4 adet buyuk ve uzun patates
    • 300 g brokoli
    • 1 cay bardağı haşlanmış bezelye
    • 1 su bardağı rendelenmiş mozzarella peyniri
    • 2 yemek kaşığı tereyağı
    • Tuz
    • Karabiber
    • Kimyon


    • Patatesleri yıkayıp iyice kuruladıktan sonra her birini ısıya dayanıklı folyoya veya yağlı kağıda sarıp fırında kozleyin.
    • Bu arada brokolileri kucuk kucuk doğrayıp, sirke ilave edilmiş kaynar suda en fazla 5 dakika haşlayın. Soğuk suyun icine batırıp cıkartın.
    • Patatesler haşlanınca boyuna ikiye kesin. Kaşık yardımı ile icini hafifce cıkartıp, oda ısısında yumuşamış tereyağı ile birlikte karıştırın.
    • Ayrı bir kapta haşlanmış bezelyeyi, brokolileri, tuzu, baharatı ve rendelenmiş peyniri harmanlayın.
    • Patateslerin icini sebzeli ve peynirli karışımla doldurun.
    • Onceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında, peynirler eriyene kadar tutun. Sıcak servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.