Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.727
    Konu
    4714
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.727

    Konu:4714

    Aldığı Beğeni:0



    • 2 su bardağı haşlanmış nohut
    • 1 su bardağı tahin
    • 3 diş dovulmuş sarımsak
    • 1/2 limon
    • 4 corba kaşığı zeytinyağı
    • 1 tatlı kaşığı kimyon
    • 1 tatlı kaşığı tuz
    • Yeteri kadar su


    • Haşlanmış nohut kullanmayacaksanız 1 gece onceden suya koyup, ertesi gun yumuşayana kadar bekletin. Kıvamının puruzsuz olması icin kabuklarını soyun. Haşlanmış nohutu mutfak robotuna alıp azar azar tahin ekleyerek cekin. Zeytinyağının yarısı ve kalan tum malzemeleri ekleyip cekmeye devam edin. Dilediğiniz kıvama gelene kadar su ekleyin. Eğer humusu daha koyu kıvamlı seviyorsanız suyu daha az ekleyin. Humusu bir tabağa alıp kaşığın arkasıyla şekil verin. Uzerine kalan zeytinyağını ve dilerseniz ince kıyılmış maydanoz serperek servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.