Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.727
    Konu
    4714
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.727

    Konu:4714

    Aldığı Beğeni:0



    • 4 adet enginar (Çanak)
    • 2 demet yabani kuşkonmaz (İzvinya)
    • 50 g krema
    • 50 g labne peyniri
    • 2 yemek kaşığı trüf yağı
    • Tuz

    Enginar pureli yabani kuşkonmazın servisi icin

    • Kızarmış ekmek dilimleri
    • Sarımsak ve dereotu
    • Zeytinyağı

    Enginar püreli yabani kuşkonmaz Nasıl Yapılır

    Nefis enginar pureli yabani kuşkonmazın malzemeleri hazırsa yapılışına başlayalım.


    • Enginarları yumuşayana kadar tuzlu suda haşlayın. Suyunu süzüp, içine krema ve peyniri ekleyin. İri parçalar olacak şekilde blender’dan kısa süre geçirin veya çatalla ezerek malzemeleri birbirine yedirin. Biraz trüf yağı ekleyip karıştırın.
    • Kuşkonmazları temizleyip, zeytinyağında yumuşayana kadar kavurun.
    • Tabaklara enginar püresini bölüştürüp, üzerine kuşkonmazları ekleyin.
    • Kızarmış ekmek, sarımsak ve dereotunu blender’dan geçirip, üzerine serpiştirerek servis yapın.

      Enginar pureli yabani kuşkonmazı hazırlarken trüf yağı yerine zeytinyağı kullanabilirsiniz. Bu durumda mavi peynir gibi daha keskin lezzetli peynirleri labne yerine tercih edebilirsiniz.

      Sebzeli zeytinyağlı enginar tarifi icin tıklayın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.