Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.769
    Konu
    4756
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.769

    Konu:4756

    Aldığı Beğeni:0



    • 1 kg ıspanak (İri doğranmış)
    • 1 soğan (İnce kıyılmış)
    • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
    • 1 cay kaşığı tuz
    • 250 g yoğurt
    • 2 diş sarımsak
    • 10-12 adet ceviz ici (İri kıyılmış)
    • 2 yemek kaşığı tereyağı
    • Yarım cay kaşığı toz biber


    • Sıvı yağı tencerede ısıtıp ince kıyılmış soğanı kavurun. İri doğranmış ıspanakları ekleyin. 5 dakika boyunca, surekli karıştırarak kavurun. Ocaktan alın, tuzunu ekleyip tatlandırın.
    • Ayrı bir tavada ceviz icini 1 tatlı kaşığı tereyağı ile birlikte kavurup ocaktan alın.
    • Bir kasede yoğurt ile havanda ezilmiş sarımsakları iyice cırpın.
    • Kavurduğunuz ıspanaklar ılınınca sarımsaklı yoğurdu ve cevizleri ekleyip karıştırın.
    • Kucuk bir tavada kalan tereyağını toz biberle kopurtun.
    • Ispanak boraniyi servis tabağına alın. Uzerine toz biberli tereyağını dokup servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.