Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.769
    Konu
    4756
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.769

    Konu:4756

    Aldığı Beğeni:0



    • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 soğan
    • 1 tatlı kaşığı domates salcası
    • Yarım kg ciriş otu
    • 1.5 yemek kaşığı pilavlık bulgur
    • Tuz
    • Karabiber

    Ciriş otu yemeği Nasıl Yapılır


      • Zeytinyağını bir tencereye alıp ısıtın. Uzerine soğanı yemeklik doğrayıp kavurun.
      • Domates salcasını ekleyip kavurmaya devam edin. Yemeğin icerisine iri doğradığınız ciriş otlarını, bulgur ve tuzu ilave edin.
      • Uzerine cıkacak kadar sıcak su ilave edip tencerenin kapağını kapatın. Bulgurlar yumuşayınca karabiberi ekleyip karıştırın. Ocaktan alıp 10-15 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın. Şimdiden afiyet olsun.

      Ciriş Otu Yemeğinin Puf Noktaları Nelerdir?

      • Yabani otlar arasında bulunan ciriş otunun koklerini ve uc kısımlarını mutlaka temizleyin.
      • Tarife başlamadan once bol su ile durulayın ve uzerinde toprak kalmamasına dikkat edin.
      • Pişirme esnasında aromasını arttırmak icin birkac damla limon suyu ilave edebilirsiniz.
      • Ciriş otu yemeğini, yoğurtla birlikte servis edebilirsiniz.

      1 Porsiyon Ciriş Otu Yemeği Kac Kaloridir?
      Ciriş otu yemeğinin bir porsiyonu, 165 kaloridir. Zengin besin değerleriyle sunulan bu tarifi, diyet listelerine ekleyebilirsiniz.

      Siz de akşam oğunlerinde sebze yemeklerine yer vermek istiyorsanız, kalp sağlığını korumasıyla bilinen turlu tarifine goz atabilirsiniz. Beğendiğiniz tarifleri sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.