Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.727
    Konu
    4714
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.727

    Konu:4714

    Aldığı Beğeni:0



    • 4 adet subye
    • 8-10 adet yıldız anason
    • 2 adet limon
    • 1 adet lime
    • 1 su bardağı sızma zeytinyağı
    • 3-4 sap taze kekik
    • Deniz tuzu
    • 1 adet greyfurt


    • Subye ve sebzeleri buhar tenceresinde 1 saat kadar pişirin. (Pişirirken 3-4 adet yıldız anasonu subyelerin ustune atın). 2’ye kesilmiş greyfurtu subyelerin icine atın. Elinizle yumuşaklığına bakın ve yeterli gorduğunuzde ayrı bir sos kasesinde sızma zeytinyağının icine yıldız anasonları, taze kekikleri, doğranmış lime ve limon dilimlerini, limon suyu ile yeterli miktardaki deniz suyu tuzunu ekleyip karıştırın. Doğranmış ılık subyelerin uzerine dokup karıştırın ve servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.