Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.727
    Konu
    4714
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.727

    Konu:4714

    Aldığı Beğeni:0



    Hamuru icin

    • 125 g buğday unu
    • 125 g tam buğday unu
    • 150 g tereyağı
    • 1 yumurta
    • 1 yemek kaşığı sirke
    • Bir tutam tuz
    • 3 yemek kaşığı soğuk su
      İci icin
    • 3 adet kırmızı soğan (Piyaz doğranmış)
    • 2 corba kaşığı zeytinyağı
    • 1 corba kaşığı esmer şeker
    • 1 yemek kaşığı balzamik sirke
    • 350-400 g mantar (Kup doğranmış)
    • 300 g brokoli (Kup doğranmış)
    • 200 ml krema
    • 1 yumurta
    • 1 su bardağı rendelenmiş mozzarella peyniri
    • Tuz

    Bol soğanlı kiş Nasıl Yapılır

    • Fırını 180 derecede ısıtın. Un ve tereyağını parmak uclarınızla hızlı bir şekilde birbirine yedirin. Diğer hamur malzemelerini ekleyip yoğurun. Yarım saat buzdolabında beklettikten sonra yağlı kağıt arasına acın. Tart kalıbına yerleştirin, dibini catalla delin. Fırında 15 dakika pişirin.
    • Soğanları zeytinyağında şeffaflaşana kadar kavurun. Esmer şeker ile karamelize edin. Balzamik sirkeyi, tuzu, mantarları ve brokoliyi ilave edin. 4-5 dakika kadar kavurun. Soğanlı harc soğuduktan sonra tart kalıbının icine dokun.
    • Yumurtayı cırpın. Kremayı ekleyip biraz daha cırpın. Soğanlı harcın uzerine kremalı yumurtayı dokun. En son peyniri serpip hafif karıştırın.
    • Fırının ısısını 190 dereceye cıkartın ve tartı fırına yerleştirin. Uzeri kızarana kadar pişirin.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.