Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.769
    Konu
    4756
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.769

    Konu:4756

    Aldığı Beğeni:0



    • 1 kg Bruksel lahanası
    • 150 g badem
    • 15 adet kestane (Kozlenmiş)
    • 1 su bardağı ayıklanmış nar
    • 1 avuc yaban mersini
    • 15 adet kaju fıstık
    • 10 adet baby havuc
    • Sosu icin
    • Suzme beyaz peynir (İnce rendelenmiş)
    • 1 adet limonun suyu
    • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
    • Tuz, karabiber, pul biber


    • Fırını 200 derecede ısıtın.
    • Bir gun onceden ciğ bademleri suda bekletin. Yumuşayınca kabuklarını soyup kurumaya bırakın.
    • Bruksel lahanasını iyice yıkayıp ikiye kesin. Sirkeli suda 10 dakika bekletip cıkarın, iyice kurulayın. Bir kapta sıvı yağ ile iyice harmanlayın. Isıtılmış fırında ustu hafif karamelize oluncaya kadar pişirin.
    • Baby havucları yıkayıp kurulayın ve ortadan ikiye bolun. Isıtılmış fırına atın, karamelize olunca alın.
    • Bademleri ısınmış yağsız tavada kavurun.
    • Kajuları 5 dakika kadar fırınlayın.
    • Bir kaseye Bruksel lahanasını, havuc ve tum malzemeleri alın. Sosu bir kasede iyice karıştırıp salatanın ustune dokun. Ilık veya soğuk servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.