Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.727
    Konu
    4714
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.727

    Konu:4714

    Aldığı Beğeni:0



    • 4 adet bıldırcın
    • 4 adet tatlı patates
    • 15 adet kestane (Kozlenmiş)
    • 1 cay bardağı sut
    • 1 diş sarımsak
    • Tuz, karabiber
    • Sıvı yağ veya zeytinyağı
    • Marine sos icin
    • 2 yemek kaşığı keciboynuzu pekmezi
    • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
    • Tuz, karabiber, acı sos


    • Fırını 200 derecede ısıtın.
    • Bıldırcınları marine sosu ile karıştırıp 3-4 saat bekletin.
    • Kestaneleri soyun, tatlı patates ve sarımsak ile birlikte fırın torbasına koyun. İstediğiniz yağı ekleyip, tuz ve karabiber ile tatlandırın. 200 derecede ısıtılmış fırında, yumuşayana kadar pişirin.
    • Bıldırcınları marine sosundan alın ve fırınlayın. Patatesleri iyice ezip, icine az sıcak sut ekleyin ve pure haline getirin. Bıldırcınlar kucuk olduğu icin cabuk pişer; cok kurutmadan pişirin. Pure ile birlikte sıcak servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.