Menu

Threaded View

  1. #1
    Avatar Resmi
    Magazin Editor
    Magazin Habercisi
    Mesaj
    4.769
    Konu
    4756
    Üye Avatarı

    Mesaj:4.769

    Konu:4756

    Aldığı Beğeni:0



    • 300 g kılcığı cıkarılmış tuzlu balık
    • 200 g tereyağı
    • 4 adet haşlanmış yumurtanın sarısı ve beyazı
    • Yarım limon suyu
    • 1 tatlı kaşığı karabiber


    • Balıkları ayıklayıp cukur bir kasenin icine koyun. Tereyağını oda sıcaklığına getirin. Kucuk kup parcalara ayırıp kasenin icine atın. Yumurta sarılarını ilave edin. Karabiber ve limon suyunu koyup, mikserle krema haline getirin. Yumurta beyazlarını bıcak ile cok ince kıyıp karıştırın ve servis tabağına koyun. Ustune bir dal dereotu koyup servis yapın.
Konuyu Görüntüleyenler
    There are no members to list at the moment.
Bu web sitesi çerez kullanıyor
Oturum açma bilgilerinizi saklamak, web sitesi tercihlerini kaydetmenize, içerik ve reklamları kişiselleştirmenize, sosyal medya özellikleri sağlamak ve trafiğimizi analiz etmek için oturum bilgilerini saklamak için çerezleri kullanıyoruz.