Magazin Editor
Magazin Habercisi
Guzel oyuncu Tuba Buyukustun 2012’de evlendiği, ikizleri Maya ve Toprak’ın babası Onur Saylak’tan Haziran 2017’de boşanmıştı, işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bu ilişkisi 3 ay once bitmişti. Oyuncunun gectiğimiz gun doğum gunuydu. 38 yaşına basan Buyukustun, İcini Instagram’da doktu: “38 mi? Nasıl oldu ki o kadar? Cok değişik bir donem gecirdik hep beraber. Kucuk, buyuk, yaşlı, demeden, dil, din ırk gozetmeden, tum dunyada hep beraber, aynı şeyi yaşadık. İnsan olarak... sadece insan olarak... Kendime baktım ben bu surecte. En icime.. Kendimi izledim. Anlamaya calıştım. Bir insan olarak, bir ruh olarak, bir cocuk, bir arkadaş, bir sanatcı, bir anne olarak ve bir kadın olarak. Pek cok zaaf ve pek cok eksik karşıladı beni. Pek cok kalp kırıklığı, ustesinden gelemediğim tatsız anılar, tramvalar, sessizlik, suskunluk, kararsızlık... Hepsine baktım, taaa gozlerinin icine. Ne gordum biliyor musunuz? Sevgi.. Koşulsuz sevgi, guven duygusu.. Son uc ayda hayatımda cok şey değişti. Bu daha başlangıc biliyorum. Tum yaşadıklarımla, mutluluklarım, başarılarım, yanılgılarım, beni ben yapan hatalarım ve hayattan aldığım sevgiyle muhteşem bir kadın olarak bitiriyorum bugun 38. yılımı bu hayatta. Bu yolculukta benimle olan herkese ,oncelikle benim genlerimi veren, beni dunyaya getiren annem, babam, bana gelen, bana gelmeyi secen , benim dunyaya getirdiğim dostlarım, sırdaşlarım, kızlarım Maya, Toprak.. ruhumu ve beynimi doyuranım, hayal kurma arkadaşım, tum dostlarım, bazıları yıllanmış şarap tadında beraber buyuduklerim, bazıları kısa zamanda bana dost, kardeş olanlar, arkadaşlarım, tum sevgililerim, olene kadar gonlumde aşk ile kalacak olanım, tum iş arkadaşlarım... Benim bugunume bir nokta katkısı olan herkes... Beni gormek icin kilometrelerce yol gelenlerim, soğukta beni gorebilmek, merhaba diyebilmek icin bekleyenlerim. Ve hic gormediklerim, hic gozgoze bakamadıklarım. Kelimelerinden tanıdıklarım. Yazdıklarımı onlarca farklı dile cevirenlerim, kendinden, zamanından, kalbinden bana verenlerim, hayatımdan es gecenlerim, En iyi gununde olduğu gibi en kotu gunumde de yanımda olanlarım... Hepinize cooook teşekkur ederim. Varlığınıza minnettarım. Bu gun benim icimde nedense ayrı bir kutlama var. İyi ki doğdum... Bu arada bugun Turkiye saati ile 19.10-19.20 arası dilekler, dualar icin ozel bir zaman dilimi olacakmış. Bilginize”