Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Tek Pişmanlığım Artık Futbol Oynamıyor Olmam"

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş’ta oynadığı 2001-02 sezonunda özellikle farklı ve entelektüel kişiliğiyle dikkat çeken Arild Stravrum, futbolu bıraktıktan sonra bir süre antrenörlüğü denese de lise öğretmeni olmayı tercih etti. Ayrıca futbol-polisiye romanları yazan Stavrum’un kitaptaki karakterlerinden birinin Beşiktaş’taki eski futbol arkadaşı Shorunmo olduğunu biliyor muydunuz?Stavrum kulüp kanalına verdiği özel röportajda samimi açıklamalarda bulundu.Stadyumun modern halinden oldukça etkilenen Stavrum, sahaya adım attığı andaki hislerini şu sözlerle dile getirdi:"Stadyum harika görünüyor. Şu an tek pişmanlığım artık futbol oynamıyor olmam. Burada oynadığım dönemde harika deneyimler yaşadım ve taraftarlar muhteşemdi. Keşke şu an burada oynama şansım olsaydı."Yeşil Sahalardan Edebiyat Dünyasınaİstanbul’a İstanbul Spor Film Festivali’nin davetlisi olarak gelen Norveçli eski futbolcu, sadece bir spor adamı değil, aynı zamanda başarılı bir yazar olarak da dikkat çekiyor. Yazmaya olan tutkusunu anlatan Stavrum, bugüne kadar Norveççe 10 kitap kaleme aldığını ve bu yolculuğuna devam etmek istediğini belirtti."Beni Omuzlarda Taşıdılar"Beşiktaş taraftarıyla olan bağını unutulmaz bir anısıyla tazeleyen Stavrum, Beşiktaş forması giydiği dönemden bir anısını paylaştı:"Bir gün stadyumun dışında taraftarlarla karşılaştım. Beni gördüklerine o kadar sevindiler ki beni omuzlarına alıp cadde boyunca taşıdılar. O kargaşada telefonumu ve cüzdanımı kaybetmiştim ama gerçekten harika ve çok eğlenceli bir deneyimdi."Taraftara Mesaj: "Aynı Tutkuyla Devam Edin"Türk taraftarının dünyadaki en tutkulu grup olduğunu vurgulayan efsane golcü, siyah-beyazlılara şu mesajı gönderdi:"Kariyerim boyunca karşısında oynadığım en iyi taraftar grubu kesinlikle onlardı. Benim onlara tek tavsiyem; her zaman ne yapıyorlarsa ona devam etmeleri, bu tutkuyu asla kaybetmemeleridir."Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..