Magazin Editor
Magazin Habercisi
Türk pop müziğinin güçlü kalemi Sıla Gençoğlu, İbrahim Selim ile Bu Gece programında hem güldürdü hem de yeni albümü "Kafa Yüksek Kalp Kırık"ın bir şarkısını canlı söyledi. İlker Kaleli ile olan ilişkisine dair samimi itiraflarda bulunan sanatçı, "Aşık olan insan en yakın arkadaşını satar, çünkü en çok onunla görüşmek istersiniz" sözleriyle stüdyoyu kahkahaya boğdu.
Sıla kırdı geçirdi
Türk pop müziğinin güçlü kalemi Sıla Gençoğlu, İbrahim Selim ile Bu Gece’de adeta şov yaptı. Yakın çevresinin iyi bildiği muzip yanını ekrana taşıyan sanatçı; sevgilisi İlker Kaleli hakkında esprili itiraflarda bulunurken, “Aşık olan insan arkadaşını satar” çıkışıyla stüdyoyu kahkahaya boğdu. Sıla, “en otobiyografik albümüm” dediği yeni çalışması “Kafa Yüksek Kalp Kırık”tan bir şarkıyı ilk kez canlı seslendirerek albümden beklentiyi yükseltti.
“İlker’in rahatlığını değiştirmek isterdim”
Sıla Gençoğlu, programda enerjik ve neşeli kişiliğiyle dikkat çekerken özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. “İlker Kaleli’nin hangi özelliğini değiştirmek isterdin?” sorusuna esprili bir yanıt veren sanatçı, “İlker çok rahat… O göründüğü gibi evde de çok cool. Mutfaktan salona geçişi bile 5 dakika sürebilir. Ama birbirimizi dengelemek iyi; ben onunla biraz yavaşladım o da hızlandı” dedi. İkilinin, ilişkilerinin başında en çok birbirlerinin gözlerinden etkilendiklerini de itiraf etti.
“Aşık olan insan arkadaşını satar”
Aşkın insan üzerindeki etkisine dair soruya da samimi bir yorum getiren Sıla, “Aşık olan insan bence en yakın arkadaşını satar. Çünkü en çok onunla vakit geçirmek istersiniz” sözleriyle stüdyoda gülüşmelere neden oldu.
Akrep Nalan anısı güldürdü
Üniversite yıllarına dair bir anısını da paylaşan Sıla, ev arkadaşıyla okula giderken komşusu Akrep Nalan’ın minik köpeğinin kendilerini sürekli kovaladığını anlattı. Yıllar sonra Bodrum’da tekrar karşılaştığı köpeğin tanıyarak yine kovaladığını, kaçarken denize atladığını söyleyen sanatçı, bu hikâyesiyle izleyenleri kahkahaya boğdu.
İlk şarkı: “Kimseye etmem şikayet”
Programda çocukluk anılarına da değinen Sıla, ailesinin anlattığına göre henüz 3,5 yaşındayken Türk sanat müziğinin klasik eserlerinden “Kimseye Etmem Şikâyet”i söylediğini paylaştı.
Yeni albümden ilk canlı performans
Sıla, 3 Nisan’da yayınlanacak yeni albümü “Kafa Yüksek Kalp Kırık” öncesinde programda sürpriz yaptı. Orkestra şefi Burak Erkul eşliğinde “Neon Hayatlar” şarkısını ilk kez canlı seslendiren sanatçı, performansıyla büyük beğeni topladı.
“En otobiyografik albümüm”
Yeni albümünün içeriğine dair de konuşan Sıla, çocukluk, ilk gençlik, yalnızlık, korkular ve pişmanlıklar gibi duyguların izlerini taşıyan “Kafa Yüksek Kalp Kırık”ın bugüne kadarki en otobiyografik çalışması olduğunu vurguladı.
“Hayat bana daha ne kıyak yapsın?”
Hayata duyduğu minnettarlığı dile getiren sanatçı, “Mikrofonu uzattığımda insanlar şarkılarımı benimle söylüyor. Çok sevdiğim bir ailem ve dostlarım var. Hayat bana daha ne kıyak yapsın? Şarkılarımı yazıp hayatımı bundan kazanıyorum; bundan daha güzel bir kıyak yok” sözleriyle duygularını ifade etti.