Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şeyma Subaşı: Maske kola değil biliyorum

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili tatil pozları ile beğeni topluyor. Restoran işini bitirdikten sonra moda sektorune goz kırpan ve deniz giyimi kreasyonu cıkaran Subaşı verdiği mesajlarla da dikkat cekiyor. Sevgilisi Guido’yu İtalya’ya yolladıktan sonra tatiline kızı Melisa ile devam eden Subaşı, zaman zaman yaptığı paylaşımlardaki mesajları ile one cıkıyor. Hayatını etkileyen konularda ya da takipcilerinin yorumlarına cevap niteliği taşıyan mesajlarla sevenlerinin karşısına cıkan Subaşı bu paylaşımlarını coğunlukla İngilizce olarak yapıyor.
seyma-subasi-maske-kola-degil-biliyorum-5f131e9a9f8d0.jpg
Subaşı, hesabından yaptığı son paylaşımda “Guclu kadınlar, kalplerindeki lutuf, seslerindeki nezaket ve ruhlarındaki sevgi ile kavgaya girer” ifadelerini kullandı. Pozlarını verirken dirseğine taktığı maskesine gelecek eleştirel yorumları da hesabına katan Subaşı, onlar icin de şu satırları yazdı: “Maske kola değil biliyorum ama foto cektirmek icin cıkardım, yoksa sokakta takmaya devam”
Son guncelleme: 13:19 - 18.07.2020