Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Salah'ın menajerine '123 yıllık tarihten büyük değilsin' denildi..."

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Neo Spor'da Beşiktaş'ın transfer gündemini değerlendiren Semih Sezerli, futbol direktörü Önder Özen'in Mohamed Salah transferiyle ilgili yaptığı açıklamaların siyah-beyazlı kulübün değerlerini yansıttığını söyledi. Sezerli, Beşiktaş'ın hiçbir futbolcuyu kulübün önünde tutmadığını vurgulayarak, yönetimin süreçte doğru bir duruş sergilediğini ifade etti."123 yıllık tarihten büyük değilsin"Önder Özen'in basın toplantısında çok net bir mesaj verdiğini dile getiren Sezerli, yıldız futbolcuların bile Beşiktaş'ın önüne geçemeyeceğini belirtti."Bugün bu basın toplantısında şu söylendi menajerine: 'Starsın, büyüksün, kariyersin ama 123 yıllık da tarihten büyük değilsin kardeşim.' dendi.""Önder Özen, taraftarın kimyasına uygun konuştu"Beşiktaş taraftarının uzun süredir görmek istediği tavrın sergilendiğini söyleyen Sezerli, Önder Özen'in açıklamalarının camianın değerleriyle örtüştüğünü ifade etti."Taraftar da zaten buna dönmüştü aslında. Önder Özen taraftarın kimyasına uygun konuştu, Beşiktaş değerlerinden bahsetti.""Salah süreci doğru yönetimin göstergesi"Salah transferinde yaşanan gelişmelerin olumsuz bir noktaya gelmesinin, kulübün yönetim anlayışını ortaya koyduğunu savunan Sezerli, şu ifadeleri kullandı:"Aslında Salah'ın şu an biraz olumsuza dönüyor olması Beşiktaş'ın teknik olarak, teknik direktörlük olarak ne kadar doğru yönetildiğini gösterdi.""'Sen, ben yok, Beşiktaş var' anlayışı sahaya yansıdı"Önder Özen'in göreve geldiği ilk günden itibaren net mesajlar vereceğini söylediğini hatırlatan Sezerli, bugün bunun karşılığını gördüğünü dile getirdi."İlk Önder Hoca açıklandığında siyah-beyaz yayınımda şunu söylemiştim, çok da mutlu oldum: 'Net mesajlar duyacaksınız. Sen, ben yok, Beşiktaş var'ın karşılığı olacak.'"Bu anlayışın basın toplantısında açık şekilde hissedildiğini belirten Sezerli, sözlerini şöyle sürdürdü:"Bugün bunu gördük abi. Benim içim rahat, 'Sen, ben yok, Beşiktaş var'ın karşılığı oldu."Sezerli, bu anlayışın Beşiktaş kültürünün temel taşlarından biri olduğunu da vurgulayarak:"Çünkü ben çalıştığım dönemlerde de bizim bir mottomuzdur hani, 'Sen, ben yok, Beşiktaş var.'"ifadelerini kullandı."Salah büyük ama Beşiktaş daha büyük"Semih Sezerli, Mohamed Salah'ın dünya futbolundaki kariyerine saygı duyduklarını ancak hiçbir futbolcunun Beşiktaş'ın üzerinde görülemeyeceğini belirterek sözlerini şu ifadelerle tamamladı:"Salah büyük, Salah çok önemli, megastar, büyük bir paket; isyan var, adanmışlık var, kariyer var, kazanmışlık var." Ancak verilmek istenen mesajın, tüm bu özelliklere rağmen Beşiktaş'ın değerlerinin ve 123 yıllık tarihinin her şeyin üzerinde olduğu olduğunu ifade etti.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026