Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pitbul saldırısına uğrayan Onur Akay ölümden döndü

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
10,733
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, köpeği Leo ile yürüyüşe çıktığı sırada başıboş bir pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. "Felaket Tellalı" olarak bilinen ünlü ismin burnundan bir parça koptu, dudağında derin yaralar oluştu.


Saldırı anında köpeğini korumaya çalışan Onur Akay, pitbullun hedefi haline geldi. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan sanatçıya yapılan ilk müdahalede, burnuna 9, dudağına ise 3 dikiş atıldığı öğrenildi.

"Leo'yu kurtarırken burnumdan bir parça koptu"

Saldırının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Onur Akay, yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlattı:

"Çok sevdiğim köpeğim Leo ile gezerken, başıboş olan pitbull saldırısına uğradık. Leo'yu kurtarırken maalesef burnumdan bir parça koptu, dudağımda derin yaralar oldu."

Yaşadığı ciddi yaralanmaya rağmen moralini yüksek tutan Akay, hastane sürecinde bile şarkı söylemeyi ihmal etmediğini belirtti:

"Burnumda 9, dudağımda 3 dikiş. Ambulansla hastaneye gittim. Yine de hem ambulansta hem de acil serviste şarkı söyledim. Dedim ki: 'Yılları durduracak, güneşi doğduracak, dünyamı dolduracak, bir sevgi istiyorum.'"

“Onur’cuğum geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah korumuş valla” yazan ünlü sanatçı Seda Sayan başta olmak üzere çok sayıda sanatçı sosyal medyadan Akay’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Arayan, soran ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür eden Onur Akay'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.