Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Pazar günü Beşiktaş Fenerbahçe'yi yendiği takdirde...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
‘’Pazar günü oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sizce nasıl geçecek?''Süleyman Oktay: ‘’Her zaman derbiler çok önemlidir. Bu büyük takımların arasındaki maçlar çok ilgi toplar. Pazar günkü maçta herkesin gözü kulağı olacaktır. Tabii bu derbide Beşiktaş daha rahat olan taraf. Çünkü Beşiktaş tabii ki bu sene şampiyonluktan kopmuş vaziyette. Fakat Fenerbahçe'nin hala şampiyonluğu kovaladığını söyleyebiliriz. Beşiktaş son maçlarda iyi görüntüler veriyor, iyi futbol oynuyor, mücadele ediyor. Takım oyunu oynuyor ve de o evvelki seyrettiğimiz Beşiktaş'tan hiç alakası olmayan bir takımı sahada görüyoruz. Fakat Fenerbahçe'de şampiyonluğa oynamasına rağmen adeta aldığı sonuçlarla, oynadığı futbolla eğrinin tersiyle şampiyonluğu itti ve de Galatasaray'a bunu sundu. Ve de Galatasaray'ın işini kolaylaştırdı. Fakat yine de önümüzde daha maçlar var.Fenerbahçe muhakkak bu şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürecektir. Ama buna rağmen de tabii ki ona rağmen de Beşiktaş iyi futbolunu oynayıp bundan sonraki maçları da iyi neticelerle bitirmek isteyecektir. Ve de pazar günü Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi deplasmanda yenmesi halinde Beşiktaş'ın da ikincilik ve üçüncülük şansının çoğalacağını da söyleyebiliriz. Beşiktaş belki bu sene çok kolay kaybettiği puanlardan sonra şampiyonluktan uzaklaştı. Fakat Fenerbahçe'yi yarın pazar günü deplasmanda yendiği takdirde Beşiktaş ikinci veya üçüncülüğü çok net kovalayabileceğini ve de ikinci veya üçüncü de olunma şansının fazlalaştığını söyleyebiliriz. Tabii ki hocalar çok önemli. Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı her geçen gün daha iyi futbol oynatmaya doğru götürüyor. Bunu çok net görüyoruz. Tabii ki elinde iyi bir kadro yoktu. Ama devre arası ocak transferlerinde yapılan transferlerin iyi çıkmaları sayesinde de isabetli çıkması, isabetli transferler yapılması sayesinde de Beşiktaş'ta gözle görülür bir yükselme ve oyun gücü ve de iyi oynama faktörünü görmekteyiz, görüyoruz. Ama tabii ki bu ne kadar yeter, bu iyi oyun, takım oyunu, mücadele gücü ne kadar yeter, ne kadar etkili olur onu da artık ligin sonuna yaklaştığımız bu maçlarda göreceğiz. Aynı zamanda bu analizleri tabii ki Sergen Yalçın yapıyor. Önümüzdeki senenin eksik yerlerini tamamlayarak Beşiktaş önümüzdeki sene çok daha başarılı olacağını düşünüyoruz. Ama tabii ki yine de yapılacak isabetli transferlerin takıma adapte olmaları, iyi adapte olmaları ve iyi çıkmalarıyla bu olanak sağlanabilir.Onun dışında yoksa tabii ki yine başarı gelmez. Ama ben öyle düşünüyorum ki Sergen Yalçın ve yanındaki ekip çok inceleyip sık dokuyorlar. Ve önümüzdeki senenin takımını da şimdiden hazırlıyorlar diye düşünüyorum. Çünkü bana bunu söyleten takımın her geçen gün daha iyi olduğu, daha mücadeleci, daha istikrarlı olduğunu gördük. Hepimiz gördük. Ve bundan sonra da bunu daha ileri götüreceklerini tabii düşünüyorum ben. Ama dediğim gibi Pazar günü Beşiktaş Fenerbahçe'yi yendiği takdirde Beşiktaş'ın ikinci veya üçüncülük şansı çoğalacaktır. Ve de aynı zamanda tabii ki bu Galatasaray ve Trabzon'un işine de yaramış olacaktır.''duhuliye.com / Özel Röportaj