Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Onur Ünlü: Hazar'la aramızdaki yaş farkını gazetelerden öğrendim

sarı

Member
12 yaşında tecavüze uğrayan Ayşe’nin hikayesini konu alan, 'Adı: Kız Çocuğu' isimli bir roman yazan yönetmen Onur Ünlü, yeni romanı, iç dünyası ve magazine sık sık konu olan sevgilisi Hazar Ergüçlü ile olan ilişkisi hakkında konuştu.

5d984d54554285229c47e570.jpg

Son dönemde yönetmenlik kariyerinden çok Hazar Ergüçlü (27) ilişkisiyle gündemde olan yönetmen Onur Ünlü (46), Posta gazetesinden Oya Çınar'a çarpıcı açıklamalar yaptı. Yaptığınız her iş farklı. Özgün olmak için özel bir çabanız var mı? Bence sen nasılsan eserin de öyle oluyor. Bir nevi aynan gibi. Eser denilen şey en temelde özgünlüktür. Ama bir işin değişik olması için özel çaba sarf ederseniz hakikaten değişik ve kötü olur. (Gülüyor) Ben değişik olsun diye bir şey yapmıyorum. Ama ben yapıyorum ve o iş değişik oluyor. Çünkü kafam biraz böyle çalışıyor. Ayşe’nin hikayesi kafanızda hep var mıydı? Yoksa artan taciz ve şiddet olayları mı size bu romanı yazdırdı? Belli ki içeride bir şeyler birikmiş… Ayşe aslında bir film karakteriydi. Filmini yapamadık ama ona bir şekilde hayat vermek istedim ve kişiliğinin bu romana çok uygun olacağını düşündüm. Kadın meselesinde, yıllardır olan bitene karşı duyduğum öfke, Ayşe karakteri üzerinden açık bir şekilde ortaya çıktı.