Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Önder Özen: ''Acıyı hep beraber çekeceğiz!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
İşte Önder Özen'in açıklamaları:ÖNDER ÖZEN: ‘’ACIYI HEP BERABER ÇEKECEĞİZ!''Önder Özen: "Öncelikle sayın başkana çok teşekkür ederim. O dönem kazanılan başarılarda en büyük pay sahibi, başta Samet Hoca'dan başlayıp, Şenol Güneş'e uzanan insanlar, futbolcular... Ben kısa bir süre bir düzenleme yapmaya çalıştım. Yeni bir dönem başlıyor, benim için de yeni. Beşiktaş'a hayır demek benim için imkansız. Teknik direktör koltuğunun boş olduğu dönemde göreve başladım. 3'lü bir karar mekanizması kurduk."Önder Özen: "Vincenzo Italiano bizim için cazip hale geldi, fırsat doğdu. Kontratını sonlandırma arefesinde biz görüşmelere başladık. İlgimizi belirttik. Aynı zamanda bu işin ustası kabul ettiğimiz bir büyüğümüze sorduk ve fikrini aldık. İtalya Ligi'ni iyi takip eden büyüğümüze sorduk. Az sonra ismini söylerim. İnandığımız, güvendiğimiz, iyi futbol oynatacağını, takımın kimlik kazanacağını vaat eden bir teknik direktörümüz oldu. Kendisine ben de hoş geldin demek isterim."Önder Özen: "Acının içine girmeden başarmak mümkün değil. Beşiktaşlı profesyonel futbolculara da seslenmek istiyorum. Bu acıyı hep birlikte çekeceğiz."Önder Özen: "Italiano, Beşiktaş'a kimlik olarak çok uygun olduğunu düşündüğümüz bir teknik adam. İş dışında hiçbir şey düşünmeyen, takıntılı bir çalışan. Beni bile bunalttı neredeyse. Başkanımız da şahit bu konuda hocamıza."duhuliye.com