Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'a 2-1 mağlup oldu.Karşılaşma sonrası Kontraspor'da konuşan Nihat Kahveci, karşılaşma ile ilgili görüşlerini paylaştı.İşte Nihat Kahveci'nin görüşleri:BEŞİKTAŞ DEVRE ARASI MAÇI BİTİRMİŞ GİBİYDİNihat Kahveci: "İyi konsantre olan, kendi stadında seyircisi önünde oynayan Samsunsporlu futbolcuları tebrik ediyorum. Hak ederek kazandılar. İki tane aynı golü attılar, benzer goller ve çok şık goller. Hem Holse’nin golü hem de Coulibaly’nin golü. Devre arasında ne yaptılar bilmiyorum ama ikinci yarı bambaşka bir Samsunspor izledik. Hani City gibi oynadılar; attığı goller birbirinden güzel gollerdi. Beşiktaş da devre arası maçı bitirmiş gibi, 'Perşembe günü Türkiye Kupası maçım var, iç sahada Alanyaspor'u ağırlayacağız' modunda başladı."CENGİZ SAHADA YOKTU!Nihat Kahveci: "Beşiktaş için olay; gelecek adına, bir sonraki sene adına umut vermek, oynarken de eksiklerini görmekti. Bunu ben bir ay önce söyledim. Doğru olan buydu. Eksiklerini de oynayarak göreceksin ama bir şey sunacaksın. Beşiktaş ilk yarı tek isabetli şutunu stoperi Agbadou’yla mı bulmalı? Beşiktaş ne oynadı ilk yarı? Onur çırpınıyor sağa sola bir şeyler… Onun dışında, Cengiz sahada yok. Kenar oyuncusu, kartalın kanadı... Cengiz sahada yok. Ama muazzam... Şimdi bir şey diyoruz, Sergen Hoca'ya bir şey diyoruz, Sergen Hoca'yı kıskanıyor oluyoruz. Ama torpilli yani, Sergen Hoca'dan torpilli.Çünkü 11 oynayacak performans hak etti mi? 11 oynadığı hangi maçta Beşiktaş'ta bir şey sundu? Ben hatırlamıyorum. Sonradan girdiğinde etkili olduğu maçlar var mı? Ama burada biz söylüyoruz da anlayana; Cengiz 11'de oynadığı hiçbir maç performans göstermemişken bugün 11 başladı. Tamam olabilir. İlk 45 sahada yok! İsabetli şut yok, neredeyse isabetli orta yok... Topu hep alıp içeri gelip pas verme, basit oyun var. Dripling yaptığında ayağı kayıyor, şut attığında defansa çarpıyor auta atıyor. Devre arası çıkar hocam hani, anlıyor musun?"ORKUN'UN YERİNDE OLSAM ‘DÜZGÜN OYUNCULAR ALIN’ DERİM…Nihat Kahveci: "Kaptan Orkun ya, ben onun yerinde olsam; transfer komitesi, ne varsa bu işlerle uğraşan yönetici o, bu, şu... Toplantı yapılıyor ya? Ben o masada otururum abi. 'Benim yanıma şu tarz oyuncular alın, şunu alın, bunu alın, şunu alın. Ben her maçta gol asist katkısı yaparken bile kopuyoruz, e ben daha ne yapayım?' derim.'Düzgün oyuncular alın. Kanat alın, orta saha alın, stoper alın, sol bek alın, sağ bek alın, iki tane de kaleci alın.' İki tane kaleci neden alsın diyorum? 'Ersin'in yerinde ben olsam durmam.' dedim, en iyi oynadığı gün... İki tane..."BEŞİKTAŞ BUGÜNKÜ GİBİ SAHADA YÜRÜMEYECEK ÖNCE…Nihat Kahveci: "Beşiktaş... En son şampiyonluğunda kadrosu hepsinden daha mı iyiydi? Yok. Demek ki Beşiktaş bir olacak, bütün olacak, takım olacak, koşacak, mücadele edecek; hani o kolej havası vardır ya, onu elde edecek. Bugünkü gibi, ikinci yarıdaki gibi yürümeyecek sahada önce..."duhuliye.com