Magazin Editor
Magazin Habercisi
Türkiye, Dünya Kupası Play-Off Yarı Final maçında Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maçta Ferdi Kadıoğlu'nun golüyle 1-0 yenerek finale yükseldi.Türkiye, final maçında 31 Mart Salı günü 21.45'te deplasmanda Kosova ile karşılaşacak.Montella'nın karşılaşma öncesi Süper Lig'in en formda oyuncusu Orkun Kökçü'yü yedek bırakmasına spor kamuoyunda tepki yağdı.Gökmen Özcan, Orkun'u oynatmayan Montella'yı eleştirdi.Gökmen Özcan: "Kadro tercihlerimize baktığımızda; ya hocam, insaf Montella hocam! Orkun Kökçü'ye bakıyorsun, Beşiktaş'taki performansına, rakamlar ortada. Son 8 maça çıkmış adam, son 8 maçta 8 gole katkısı var. Bu adam yani skorer bir orta saha da değil bu arada, kimse yanlış anlamasın. 6 gol, 2 asistlik performansı var ve Beşiktaş'ta şu anda en pik döneminde, en zirvedeki döneminde.Hocam, sen bu adamı bu zaman oynatmayacaksın da ne zaman oynatacaksın? Hakan, İsmail... Tamam, saygı duyuyorum, yine başarılar diliyorum gönülden. Hepimiz Türküz, başarılı olmak isteriz. Montella'ya da sonsuz başarılar. Ama burada ben açıkçası bu 11'de Orkun'a yer açılmasını beklerdim. Yani burada tabii ki 'Arda'yı oynatma, Hakan'ı oynatma, Orkun'u oynat' demiyorum ama bu kadroya baktığımda, formasyon da değiştirilerek, oyuncu da değiştirilerek net bir şekilde bence Orkun'a yer açılabilirdi.Montella'nın Orkun'a haksızlık ettiğini düşünüyorum. Yani maç 11'i belirlendiğinde, ben 3 aşağı 5 yukarı Orkun Kökçü'nün ailesinde de haksızlığa uğradığını hissetmiştir Orkun Kökçü diye düşünüyorum. Tabii ki umarım Milli Takımımız kazanır, ciddi de bir galibiyet, özgüvenli böyle bol skorlu bir galibiyet elde ederiz inşallah. Can-ı gönülden bunu istiyoruz ama bu kadro tercihleri içime sinmedi, bu şerhi de düşmek istiyorum. Umarım maç sonunda bunları konuşmayız."Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..