Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin dünyasının duayen isimleri tarihi buluşmada bir araya geldi

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin

Administratör
Katılım
1 Haz 2026
Mesajlar
4,207
Magazin basınının deneyimli isimleri, geleneksel buluşmalarını bu kez İstanbul’un tarihi semti Eminönü’nde gerçekleştirdi. Legacy Ottoman Hotel’de düzenlenen kahvaltı organizasyonu, magazin gazeteciliğinin önemli temsilcilerini aynı sofrada buluşturdu.

Magazin gazeteciliğinin duayen isimleri, yıllardır sürdürdükleri geleneksel buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Magazinci.com’un sahibi Nurettin Soydan’ın organizasyonuyla gerçekleşen buluşmaya, Eminönü’nde bulunan tarihi Legacy Ottoman Hotel ev sahipliği yaptı.

Aktarlı Grup Yönetim Kurulu Üyesi iş insanı Serdar Aktarlı’nın da ev sahipliğinde bulunduğu kahvaltı, magazin dünyasının farklı kuşaklardan deneyimli gazetecilerini bir araya getirdi. İstanbul’un tarihi yarımadasının eşsiz atmosferinde gerçekleşen organizasyonda, mesleki anılar tazelendi, medya dünyasındaki gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

WhatsApp-Image-2026-10-16-at-00.27.45-1-300x220.jpeg
WhatsApp-Image-2026-10-16-at-00.27.45-230x300.jpeg
WhatsApp-Image-2026-10-16-at-00.27.44-1-215x300.jpeg
WhatsApp-Image-2026-10-16-at-00.27.44-172x300.jpeg


Magazin basınının önemli isimleri aynı sofrada​


Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmaya; Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Başkanı Bülent Makar, MGD Başkan Vekili Savaş Kalafat, Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, MGD eski Başkanı ve Yenibirlik Gazetesi Genel Yayın Müdürü Okan Alkan Sarıkaya, MGD Genel Sekreteri Caner Budak ve MGD Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Akdağ katıldı.

Organizasyonda ayrıca Akşam Gazetesi Magazin Müdürü Barış Kocaoğlu, Bi Dakika Magazin yorumcusu Hakan Solaker, Habertürk’ten Mehmet Çalışkan, Gastrofil Dergisi yazarı Orhan Vural, Food Digitale Dergisi sahibi Dinçer Karacalar, Magazinci.com Haber Müdürü Metin Coşkun, Magazinci.com ve Magazinram editörü gazeteci Ayper Kaya, Bonart Ajans sahibi Arif Işık ve Magazinci.com Sosyal Medya Yönetmeni Necdet Altunbudak da yer aldı.

Tarihi yarımadada dostluk ve nostalji rüzgârı​


Kahvaltı boyunca magazin gazeteciliğinin geçmişten bugüne uzanan yolculuğu, mesleğin unutulmaz anıları ve sektörde yaşanan değişimler sohbetlerin odağında yer aldı.

Legacy Ottoman Hotel’deki buluşmanın ardından gazeteciler, iş insanı Serdar Aktarlı ile birlikte Alea Patisserie Cafe’ye geçti. Burada da devam eden keyifli sohbetlerde, yıllara dayanan dostlukların sıcaklığı bir kez daha hissedildi.

Magazin basınının farklı dönemlerine tanıklık etmiş isimleri buluşturan organizasyon, mesleki dayanışmanın ve köklü dostlukların güzel bir örneği olarak hafızalarda yerini aldı.