Magazin Editor
Magazin Habercisi
"Türkiye'nin En Renkli ve En İyi Taraftarı"Stadyumdaki atmosferi değerlendiren Emirhan Avcı, siyah-beyazlıların oluşturduğu görsel şölene ve coşkuya vurgu yaptı:"Size maçın yıldızını sordum, ben de Beşiktaş taraftarına bir parantez açmak isterim. Bugün yine stadı full doldurdular. Kuzey tribün siyah, güney tribün beyazdı. Sezonun başından beri full destek veriyorlar. Bugün de yine maçın başından itibaren 'Şampiyon Beşiktaş' tezahüratları... Bence özellikle de işler yolundaysa Türkiye'nin hem en renkli hem de en iyi taraftarı Beşiktaş taraftarı.""Liderden 20 Puan Geride Olsa Bile Tribünler Doluyor"Eski milli futbolcu ve yorumcu Ümit Özat ise Beşiktaş taraftarının kötü günde de takımın yanında durma alışkanlığına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:"Bugün maça giderken iki tane Beşiktaş taraftarıyla karşılaştım, oradan saat 4 gibi falan... Fulya'nın arka tarafından stada gitmeye hazırlanıyorlardı, genç çocuklardı. Geçen sene bizim Serdar var orada, locası var, gidiyorum. Beşiktaş liderden 20 puan gerideyken de Beşiktaş taraftarı stadı dolduruyor, sanki şampiyonluk maçı varmış gibi desteği veriyor. O anlamda Beşiktaşlı futbolcular için Beşiktaş taraftarı bir şans. Öyle Fenerbahçe'de, Galatasaray'da 15-20 puan geride stada öyle çıkmak kolay değil, ben sana söyleyeyim. Beşiktaş taraftarı oyuncusunu böyle kolay kolay elinin tersiyle itmiyor, sana söyleyeyim."duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026