Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Köpek Balıkları, Yılanlar, Maymunlar: Hayalindeki Dünya Turuna Çıkan Kadının Başına Gelmeyen Kalmadı

Magazin

Administratör
s-70f44e6a2237d151abe74cc322a30e1a01aac089.jpg

[BU HABER ÇOK KONUŞULUR] Hayalindeki Dünya Turuna Çıktı, Başına Gelmeyen Kalmadı! Yılanlar, Köpek Balıkları, Maymunlar... ŞOKE OLACAKSINIZ!

Merhaba sevgili magazin tutkunları! Bugün sizlere duyunca "Yok artık!" diyeceğiniz, adeta bir macera filmi senaryosunu aratmayan inanılmaz bir hikayeyle geldim. Hepimizin hayalidir, para biriktirip dünyayı gezmek, farklı kültürleri görmek, egzotik yerlerde unutulmaz anılar biriktirmek... İşte tam da bunu gerçekleştirmek üzere yola çıkan cesur bir kadın var karşımızda. Ancak gelin görün ki, onun "hayalindeki dünya turu" tabiri caizse tam bir hayatta kalma mücadelesine dönüşmüş!

Aldığımız bilgilere göre, dünya turuna çıkan bu maceraperest kadının başına gelenler akıllara durgunluk veriyor. Pasifik'in masmavi sularında köpek balıklarıyla burun buruna gelmekten tutun, Asya'nın sık ormanlarında zehirli yılanlarla karşılaşmasına, hatta antik tapınakları ziyaret ederken arsız maymunların saldırısına uğrayıp eşyalarını kaptırmasına kadar... Liste uzayıp gidiyor! İnsan merak ediyor, bir insana bu kadar şanssızlık nasıl denk gelir? Yoksa bu, sadece şanssızlık mı, yoksa bazen en büyük hayallerimizin peşinden giderken ne kadar hazırlıklı olursak olalım, doğanın bize oynadığı ufak (!) oyunlar mı? Her fotoğrafın, her videonun arkasında aslında ne fırtınalar koptuğunu bir düşünün! Gerçekten tam bir "vay be" dedirten cinsten bir serüven.

Düşünsenize, planladığınız o kusursuz tatil bir anda "yaşadığım en korkunç anılar" listesinin zirvesine oturuyor. Bu kadının yaşadıkları, belki de hepimize macera peşinde koşarken doğaya saygı duymanın ve her an her şeye hazırlıklı olmanın önemini bir kez daha hatırlatıyor. İnanılmaz bir hikaye, değil mi? Ben okurken yerimde duramadım, heyecandan ne diyeceğimi şaşırdım.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!