Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Kolay bir transfer değil, talibi çok olur...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Vole'de yayınlanan ‘Siyah-Beyaz’ programında Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan isimlerden biri olan Marcos Senesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Ali Ece ve Semih Sezerli şunları söyledi:Ali Ece: ‘’Yalnız bu Senesi’yi çok takım ister. Kolay bir transfer değil.''Semih Sezerli: ‘’Senesi gelmeden almak lazım diyebilir miyiz? Marcos Senesi 28 yaşında. Mayıs ayında 29’a basacak. Bournemouth’un bel kemiği olduğuna kanaat getirdim.''Ali Ece: ‘’Savunmadaki bel kemiği tabii, deneyimli.''Semih Sezerli: Ama sonra da şuna baktım sevgili Ali Ece; 1.84 boy. Bu demek oluyor ki benim için futbol terminolojisinde, ‘Uzun boylu stoperler’ havuzunda değil. Ha, dedim ‘Ben o zaman bunun neyine bakacağım uzun boylu değilse?’.Öncelikli olarak yol tutuşu, pozisyon alışı... Boyu uzun değil ama pozisyon alımıyla beraber yüksek topları karşılıyor mu? Bende bir tik aldı.Sonra dedim ki, geriden kurarken kalite... Ve geriden kurarken özellikle baskı altında konforla seni öne çıkartabiliyor mu? Marcos Senesi... Buraya da bir tik attım. Buralarda sınıfı geçti.Sonra bir şey daha sordum. Bu 1.84, uzun stoperler havuzuna girmiyor, e biraz da çabuk olmasını isteriz. Ama yeteri kadar beklediğim çabukluk konusunda değil. Ona yanına bir soru işareti koyuyorum artılarını söylerken.Bir de sonra dedim ki ‘Ya bu Güney Amerikalı, temasa ve agresyonuna bakayım Marcos Senesi’nin’. O Güney Amerika esintisinin verdiği agresyon biraz fazla bu kardeşimizde. Ama şimdi en zor şu; final... Kıyas edebileceğimiz başka birisi yok. Yaklaşık bir ay içinde başka adaylar da çıkar, Senesi’yi daha rahatlıkla belki kıyas etmemiz gerekirse gideriz ama dümdüz Senesi’ye baktığımda açıkçası...'' Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..