Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kaya Çilingiroğlu'ndan flaş sözler!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
TRT Spor'da konuşan Kaya Çilingiroğlu, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi görüşlerini paylaştı.HAFTARDIR YOK!Kaya Çilingiroğlu: ‘’Beşiktaş'ın mesela orada El Bilal diye bir oyuncusu var. Şimdi bu oyuncu haftalardır yok yani.''BÖYLE OYUNCU BİR DAHA ASLA ALMAYACAK BEŞİKTAŞ!Kaya Çilingiroğlu: ‘’Mesela Cerny gibi bir oyuncu asla almayacak bir daha Beşiktaş. bal yapmayan arı, kaç para alıyor? En az 4-5 milyon maaşı vardır diye düşünüyorum. Ya bu takımın mesela iki tane kanadı olsa çok farklı bir oyun oynar. O zaman Olaitan'ı çok farklı kullanacaksın. Orkun'un tabii çok formda olması önemli.''ESAS NDIDI'Yİ SEYRETMEYE BAŞLADIKKaya Çilingiroğlu: ‘'Ndidi mesela Orkun, Asllani ve Olaitan'la oynayınca çok farklı bir seviyeye geldi. Esas Ndidi'yi seyretmeye başladık yavaş yavaş. Murillo iyi bir hücum beki ama savunması için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Rıdvan'ın hiç beklemediğim şekilde müthiş çıkışı var. Son maçlarda çok beğeniyorum Rıdvan'ı. Sadece hücuma katkısı değil defansif olarak anlayışı da iyi, çok top kapıyor. Hem kademeye giriyor hem de çok da top kapıyor. Çok başarılı. Hiç ben bu kadar yüksek performans beklemiyordum Rıdvan'dan. Dolayısıyla bu yani bu maçta Fenerbahçe'ye yenilmemesi gerekir, son saha performanslarına baktığın zaman.''FENERBAHÇE İLE OYNADIĞINI UNUTMAMAK LAZIMKaya Çilingiroğlu: ‘’Fenerbahçe ile oynuyorsun. Fenerbahçe'nin de bir anda böyle maçı çevirecek Asensio gibi, Kerem gibi farklı oyuncuları var. Beşiktaş'ın bu sene oynadığı derbilerde çok başarılı olduğunu söyleyemem ama iki tane Galatasaray maçı var. İkisinde de 10 kişi yenemedi Galatasaray'ı. Tamam birinde hakeme %100 buluyoruz ama ne olursa olsun rakibin 70'te 80'de bir şekilde 10 kişi kalmış. Oradan sonra o maçı koparacaksın. Trabzon'da 3-1'den Trabzonspor geri geldi.''NE YAPSIN SERGEN YALÇIN YALAN MI SÖYLESİN?Kaya Çilingiroğlu: ‘’Bu sene derbiler de çok başarılı değil ama Beşiktaş'a şu anda tamamen Beşiktaş 2027, 2028, 2029'lar için yeniden yapılan kafayı değiştirmiş bir Beşiktaş var. Şu anda bu maçın sonucu ne olursa olsun ben Sergen Yalçın'a şu kadar bilet kesmem. Sergen Yalçın Beşiktaş'ın geleceğini inşa ettiğini söylüyor ki doğru yolda doğru da yapıyor. Beşiktaş'ta zaten Sergen Yalçın gelirken farklı bir şey söylemedi. Aynen Fatih Tekke gibi doğruyu konuşuyor Sergen Yalçın. He adam '3. de, 4. de olabiliriz' dedi. Adama isyan ettiler. Ne isyan ediyorsunuz, yalan mı söylesin size? Şampiyon olacağım deyip yani yalan mı söylesin? Doğru konuşan adamı 9 köyden kovarlar. Bak Fatih de öyle doğrucu adam başı çok belaya girer onun. İnşallah olmaz. Ama Türk futboluna bence iki tane çok önemli gelecekte teknik adamı var. En azından futbol aklı var diye düşünüyorum. Bir tanesi Fatih Tekke, bir tanesi Sergen Yalçın.''duhuliye.com