Magazin Editor
Magazin Habercisi
Ali Ece, "İkinci yarı Salih yoktu. Beşiktaş'ın İtaliano yönetiminde oynadığı en kötü 45'ti." dedi.Beşiktaş'ın ikinci yarıda pas bağlantılarında da sorun yaşadığını belirten Ece, "Salih'in oyunda olmadığı ikinci yarıda Emirhan topla çıktı, 'Ben kime pas vereceğim?' dedi. 85'te de Orkun, takımın en iyi top tutan oyuncusu, 'Ben kime pas vereceğim?' dedi." ifadelerini kullandı.Ece, Beşiktaş'ın alışılan oyunundan uzaklaştığını vurgulayarak, "O böyle akıcı oyun, İtaliano oyunu ikinci yarıda yoktu." değerlendirmesinde bulundu."Iron Maiden konserine gidip 'Neden caz çalmıyorsun?' diyemezsin"Vincenzo Italiano'nun rotasyon tercihlerinin tartışılacağını belirten Ali Ece, ancak teknik direktörün elindeki kadronun da göz önünde bulundurulması gerektiğini söyledi.Ece, bu durumu Iron Maiden benzetmesiyle anlatarak, "Iron Maiden konserine gidip 'Neden caz çalmıyorsun?' diyemezsin. Ama böyle Iron Maiden'a 'Sana yeterli kadar amfi almadım, yüksek volümlü müziğimi icra etmek için' diyebilir." ifadelerini kullandı.Beşiktaş'ın Salih Özcan'a gerçek anlamda bir alternatif oluşturamadığını savunan Ece, "Salih'in yerine oyuna geçen sezon orada olmayan Ndidi'yi de çekersen, Salih'e gerçek alternatif alamamışsan bu oyunu sürdürmen çok güç. Geçen hafta boyunca yaptığım iki programda da bunu anlatmaya çalıştım." diyerek sözlerini tamamladı.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026