Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İsyan etti! ''Yeter! Beşiktaş'ın bu çektiği yeter. Yeter!"

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Fenerbahçe - Beşiktaş maçında verilen skandal penaltıya tepkiler yağmaya devam ediyor.HT Spor'da yayınlanan programda konuşan Emre Eren, derbide penaltı kararı veren hakem Yasin Kol ve buna müdahale etmeyen Var hakemine tepki gösterdi.İşte Emre Eren'in açıklamaları:Emre "Ben artık saygı falan göstermek istemiyorum bazı insanlara. Yani bunu abarta abarta, bunun çok doğru bir penaltı olduğunu falan savunanlar var. Yani bazen dersin ki; 'Ya kardeşim, hakem şunu gördü, bunu gördü.' Böyle bir yani yumuşatırsın konuyu ama yani bu pozisyonun benim açımdan penaltı olması kırmızı karın yağması gibi bir şey ya! Ha böyle bir şey olamaz abi yani! Yani nereye gidiyoruz abi? Yani ne, ne yapılmaya çalışılıyor? Hani nedir yani, derdiniz nedir? Mesela hakem 30 metreden penaltı vermiştir. Ha görmemiştir, yanlış görmüştür. Ceza alanın dışında olan bir mücadele bu. Ceza alanın dışında... VAR... Sen Buğra Taşkınsoy, sen neredesin ya? Ya artık VAR'a bizim kesinlikle ne inancımız kalmıştır ne güvencemiz kalmıştır. Yeter artık! Yeter! Beşiktaş'ın bu çektiği yeter. Yeter!"duhuliye.com