Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''İnsanlarla dalga geçercesine ilk 11'de sahaya sürüyor..''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Çaykur Rizespor maçından sonra youtube kanalında mücadeleye dair görüşlerini paylaşan Alen Markaryan çarpıcı açıklamalarda bulundu.İşte Alan Markaryan'ın görüşleri:BU SAATTEN SONRA KONUŞMASI GEREKEN YÖNETİMAlan Markaryan: ‘’Valla mücadeleyi değerlendirecek bir şey yok. Bütün sezon boyunca eee yaşadıklarımızın bir tekerrürüydü zaten. Sergen Yalçın'ın çıkarttığı kadroyla insanlarla dalga geçiyor demeyeyim de yani hani gözüne sokarsın ya parmağını. Ben küfür gibi hissettim kendime. Yani taraftarın aylardır Cengiz'den ne buluyorsun, oynatıyorsun dediği yerde, Cengiz'i yine ilk 11'de sürdü sahaya. Bu adamın Cengiz aşkında ne var? Ben ciddi ciddi artık yani Fenerbahçe ile dakika üzerinden bir anlaşma mı yapıldı? Biz bilmiyoruz. Şu kadar dakika oynayacak mı dediler buna? Bir şey mi oldu? Ne ya? Ya aklına bir sürü soru yumağı geliyor. Yani Cengiz yani İnönü'nde olsaydı maç Cengiz ilk 11'de oynamazdı, oynatmazdı. Rize'de diye maçı Cengiz'e oynattı orada ve ısrarla Cengiz'den bir şey bekliyor olması ya benim artık söyleyecek hiçbir sözüm yok. Normal artık, bu saatten sonra taraftar diyeceğini dedi, yorumcular diyeceğini dedi. Kalsın diyenler de var çok az bir miktarda ama çoğunlukla Sergen Yalçın'ın gitmesi gerektiği ile ilgili bayağı ciddi bir muhabbet var. Ama Sergen Yalçın ne diyor? Serdal Adalı ne diyor? Burada baktığında yani Cerny'yi kesmesi, Mustafa Hekimoğlu'yla başlaması burada başka bir şey anlatılmak isteniyor. Son maç diyorsun yine Ersin kalede yine çocuk oynuyor, ısrarla inat ediyor. Ben aylardır söylüyorum bu adam bir şeyi ispat etmeye çalışıyor ama gittiği yol yol değil. Kulvarı tehlikeli, çukurlarla, engebelerle dolu bir kulvardan gidiyor ve inanılmaz derecede Beşiktaş'a zarar veriyor. Tabii bu sessizlik yani Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'taki istikbali ile ilgili şer cepheleri olsun, ortada konuşmak isteyenler olsun, farklı farklı birimler, haber siteleri, kişiler olsun ister istemez başka hoca isimlerini telaffuz etmeye başlıyor ve bu da Beşiktaş'a büyük zarar vermeye başladı. Yani burada net olunması lazım. Bugün ben Beşiktaş futbol takımının oynamazları, satılmazları, seneye kullanılacakları ile ilgili bir bilanço çıkartırım hemen. Demek ki biz yani Cerny'nin oyuna girişi, Jota'nın oyuna girişi yani biz her seferinde ne de dedik. Jota bu takımda defansı çok rahatlıkla karıştırabilecek bir adam. İkide bir pozisyon yarat bir de beslenirse çok daha şu anda beslenmiyordu bir de bunu oynatmamasının sebebi ne? Bugün şimdi Cengiz'e baktığın zaman Cengiz ilk yediğimiz golde yine %1 milyon hatalı geldi topu kaptırdı. Topun peşine gitmedi. Golü yedik. Aynısını Samsun maçında da yaptı. Ondan evvelki maçta da yaptı. Ya açıklamıyor da yani. O kadar gazeteci var ya. Bir gazeteci gitsin bir cevvallik yapsın. Cabbar gazetecilik yapsın ya bir yerde bulsun, sorsun kardeşim. 'Sen bu Cengiz'den ne istiyorsun, ne bekliyorsun?' diye. Salih'i yine oyuna koyuyor ya inanılmaz ya ben artık yani konuşacak bir şey bulmuyorum. Bu saatten sonra konuşması gereken yönetim.''duhuliye.com