Magazin Editor
Magazin Habercisi
Şeref Nasır yaptığı açıklamada:Beşiktaş Kulübünde hakikaten cok degerli ve maddi açidanda güclü is adamlari uyelerimiz var. İsim saymaya kalksam inanin cok yer tutar, Nedense bu arkadaşlar kulübe pek yanaşmıyor ne bir toplantımızda nede kongrelerimizde kendilerini goremiyoruz maalesef. Başkan olarak Görev yapmiş ozellikle şu an yurt disinda yatirimlar yapan dostlarimizin hepsi uzak duruyor. Boyle bir birlikteliğe hakikaten çok ihtiyacimiz var. Mesela en son örnek olarak Besiktaş semtimizde doğup büyümüş, Turkiye'de zenginlik sırlamasında 2 Numara olan Sn Cemil Kazanci. Nedense Kasimpaşayi tercih etti… Beşiktaştan tek elini çekmeyen Babamiz Rahmi bey var. Mesela Başkanlik yapmadan önce pek ismi duyulmayan Sn.Bilgili. Diger baskanlik yapmiş arkadaşlar nedense Başkanlik donemleri bitince elini ayagini çekiyor. Bu arkadaşlari bir araya getirip toparlamak, camianin büyüklerinin gorevi olmalı....Artik adım atmak lazim zira durum pek hoş değil...Camiada birlik Beraberlik çagrisi yapiyorum buradan...Haydi arkadaslar yeterki bir adim atılsin....