Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Herkes şimdi Sergen’e gülüyor..!!”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Haşmet Babaoğlu:“Allah aşkına yorumculuk yapan eski futbolcular, sonra teknik direktörlüğe çağrıldıklarında gitmesinler. Olmuyor yani. Yorumculukta atıyoruz, tutuyoruz falan… Sonra ileride teknik direktör olacak adam da bizim havamıza uyuyor, o da atıyor tutuyor. Hatta kendisi çok büyük, ünlü ve yıldız bir futbolcudan yorumcu olduğu için bizden daha fazla atıyor tutuyor. Yani yapmasınlar.Yorumcu olan eski futbolcular, Allah aşkına yorumcu kalsınlar. Bir de yorumculuk yapan teknik direktörler var. Ya çok uyuz oluyorlar, bunu açık açık söylüyorum. Üstlerine alınırlar mı alınmazlar mı bilmem ama gerçekten çok uyuz oluyorlar. Niye? Çünkü yarın öbür gün bir takım bunları çağırır, yeniden teknik direktörlüğe dönerler diye…Hiç yorum bile yapmıyorlar. Sorsan yaptığı şey yorum ama ben görüyorum, seyrediyorum; yorum değil. Ya bu kadar çekingen oluyorlar ya da Sergen kadar ipini koparmış, her konuda kendine güvenen, dalgacı oluyorlar.Ne oldu sonuç? Şimdi herkes o videoları geri açıp Sergen’e gülüyor. Ama gerçek şu; Victor Osimhen’i tanımıyordu ya Sergen. Bu kadar net. Üstüne bir şey söylemeye gerek var mı arkadaşlar? Yok.:Duhuliye.com