Yok Artık Dedirten Haber: Hapse Girmemek İçin Kendi Cenazesini Düzenledi, Boş Tabut Gömülürken KAÇTI!
Merhaba sevgili magazin tutkunları, dedikodu severler! Bugün sizlere öyle bir olayla geldim ki, akıllara durgunluk veriyor, filmleri aratıyor, hatta 'bu kadarı da olmaz' dedirtiyor. Daha önce böyle bir şey ne duydunuz ne okudunuz! Bir adam düşünün; hapse girmemek için kendi cenazesini düzenliyor, en yakınlarını, dostlarını, hatta belki de düşmanlarını bile yas tutmaya ikna ediyor. Ancak işin asıl şok edici kısmı burada bitmiyor: Kendisi, boş bir tabutun toprağa verildiği o anlarda, bambaşka bir yerde özgürlüğe doğru koşuyordu! Pes artık!
Bu akıl almaz olayın detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlasa da, hala gizemini koruyan çok yönü var. Söylentilere göre, uzun süredir büyük bir mali dolandırıcılık davasıyla boğuşan bu 'akıllı' şahıs, cezaevine girmenin eşiğindeymiş. Muhtemelen bu dahiyane (!) planı aylarca hazırladı. Nasıl ikna etti cenaze evini? Tabutu kim taşıdı, kim doldurdu o boşluğu? En yakınları bu oyuna ortak mı oldu, yoksa onlar da mı kurban? Bu soruların cevabını merakla bekliyoruz. Ama belli ki adamımız oldukça detaycı ve cüretkar bir planla son 'gösterisini' sahnelemiş. Cenaze töreninde gözyaşı dökenlerin şimdi neler hissettiğini düşünmek bile istemiyorum. Kandırılmışlık hissi mi, yoksa 'iyi ki kurtuldu' diyenler mi var?
Peki şimdi ne olacak? Bu 'ölü' adam sonsuza dek özgür mü yaşayacak dersiniz? Yoksa peşine düşen adalet onu eninde sonunda bulacak mı? Böyle bir olayın etik boyutları, yasal sonuçları ve sosyal yankıları da göz ardı edilemez. Hem ailesini, hem sevenlerini (ya da sevmeyenlerini!) böylesine büyük bir yalanın içine çekmek, üstelik devleti ve yargıyı da hiçe saymak... Gerçekten inanılmaz bir hikaye. Magazin dünyası bu konuya kilitlenmiş durumda, eminim siz de en az benim kadar şaşırdınız ve merak ettiniz.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!