Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

''Hakemlerde küçük çaplı bir Beşiktaş alerjisi var gibi gözüküyor!”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
“Hakem kararlarıyla boğuşan bir camia hâline geldiler”Beşiktaş’ın kazanabilmek için her maçta yüksek sayıda gol bulmak zorunda kalmaması gerektiğini söyleyen Erman Özgür, şu ifadeleri kullandı:“Her maçı kazanmak için üç gol atmak zorunda kalmaz inşallah. Çünkü bence sürekli hakem kararlarıyla boğuşan bir camia hâline geldiler. Daha ilk beş haftada böyle olması çok ilginç.”VAR incelemelerinde gösterilen görüntüler üzerinden hakem kararlarını sorgulayan Özgür, sözlerini şöyle sürdürdü:“Ben VAR görüntüsünde, en azından bizim önümüze düşenlerde, bir topun ele geldiğini net şekilde görmüyorsam hakem nasıl görüyor, onu çok merak ediyorum. Cerny’nin pozisyonundaki faule de inanmadım ben.”“Küçük çaplı bir Beşiktaş alerjisi var gibi gözüküyor”Hakemlerin Beşiktaş maçlarındaki karar standardının düşük olduğunu savunan deneyimli yorumcu, şu değerlendirmeyi yaptı:“O yüzden Beşiktaş’ta hakemlerin standartları çok düşük. Küçük çaplı bir Beşiktaş alerjisi var gibi gözüküyor. O hiç hoş olmuyor Beşiktaş tarafı için.”“Türkiye’nin en iyi iş çıkaran büyük takımlarından biri”Beşiktaş’ın oyun kalitesini de değerlendiren Erman Özgür, Alanyaspor deplasmanı dışında siyah-beyazlıların başarılı bir görüntü ortaya koyduğunu belirtti:“Ama şimdiye kadar oyun kalitesi olarak, anlaşılabilir oyun olarak Beşiktaş takımı, Alanya deplasmanı haricinde, ki oraya da yorgun ve sıcağa yakalandı, bana göre Türkiye’nin en iyi iş çıkaran büyük takımlarından bir tanesi.”Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezonlarda sergilediği kırılgan görüntüden uzaklaştığını dile getiren Özgür, “En azından geçtiğimiz sezonlardaki o kırılgan görüntüsünden çok uzak” dedi.“Kimyası bu kadar tutmuş bir teknik direktör hatırlamıyorum”Vincenzo Italiano’nun kısa sürede oyuncular ve taraftarlarla güçlü bir bağ kurduğunu ifade eden Özgür, şunları söyledi:“Ben uzun zamandan beri Beşiktaş camiasında, seyirci ve oyuncu kadrosuyla kimyası bu kadar tutmuş bir teknik direktör hatırlamıyorum.”Italiano’nun kısa sürede önemli bir etki oluşturduğunu vurgulayan Özgür, teknik direktörün geçen sezon büyük bir düşüş yaşayan takıma geldiğini de hatırlattı.“Şenol Güneş’ten beri böyle bir ortam oluşmamıştı”Beşiktaş’ta Şenol Güneş döneminden bu yana benzer bir teknik direktör-taraftar-oyuncu uyumu görmediğini belirten Özgür, Sergen Yalçın dönemindeki şampiyonluğun ise farklı şartlarda kazanıldığını söyledi:“Şenol Hoca’dan beri sanırım. Sergen Hoca bir şampiyonluk aldı ama o çok farklı, bir sürü hikâyesi olan bir şampiyonluktu.”“Bu sadece Italiano üzerinden okunmamalı”Ortaya çıkan başarının yalnızca Vincenzo Italiano’ya bağlanmaması gerektiğini ifade eden Erman Özgür, teknik ekibin tamamının katkısına vurgu yaptı:“Ama bu oturmuş oyun, bu taraftarla olan bağ, oyuncu kadrosuyla olan... Bu arada sadece Italiano üzerinden okunmamalı. Bence tüm ekibi üzerinden oyuncu kadrosuyla bir kaynaşma söz konusu.”Özgür, son olarak Beşiktaş’ın uzun yıllardır böyle bir birlikteliğe ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Bu, Beşiktaş’ın uzun yıllardan beri ihtiyacı olan bir şeydi ve sanki bu ortamı sağladılar” ifadelerini kullandı.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026