Magazin Editor
Magazin Habercisi
HT Spor'da Sezgin Gelmez'in konuğu olan Rıza Çalımbay görüşlerini paylaştı.‘’MİLLİ TAKIMDA KULÜPÇÜLÜK OLMAMALI''Kendisine sorulan 'Romanya maçında Orkun'un olmaması Beşiktaş cephesinden tepki aldı. Ne düşübüyorsunuz?' sorusuna Rıza Çalımbay şu şekilde cevap verdi:Rıza Çalımbay: ‘’Orkun çok formda olduğu için oynasın diye belki tepki göstermişlerdir. Ama onlar da iyisini düşünüyor; “Orkun iyi, Orkun oynasın” diyorlar. Öyle diyorlar ama antrenör de farklı düşünüyor. Bu yüzden bana göre yanlış yapmadı ama belki Romanya maçında, zora girildiğinde daha erken alabilirdi. Onun dışında, değişikliklere baktığınız zaman bir sıkıntı yoktu. Herkes bir olmalı. Milli takımda kulüpçülük olması bence çok kötü bir durum olur.''BEŞİKTAŞ'TA BEN YALNIZ BIRAKTILARRıza Çalımbay: ‘’Beşiktaş'ta beni yalnız bıraktılar ama benim kızdığım insan başkan. Başkan, hiçbir zaman takımın durumunu bana sormadı. Beraber olsak başarılı olurduk. Ben Beşiktaş'a asla kırgın değilim. Çünkü ben iyi bir Beşiktaşlıyım. Ama bazı insanlara kırgınım. Onun dışında Beşiktaş benim yuvam. Ne zaman çağırırlarsa hiç düşünmeden giderim."BEŞİKTAŞ 3-4 TRANSFER İLE SENEYE ŞAMPİYONLUĞA OYNARRıza Çalımbay: ‘’Sergen Yalçın çok kaliteli bir insan. Çok akıllı. Nerede ne yapacağını iyi biliyor. Beşiktaş'ta Sergen Hoca olduğu sürece sıkıntı yaşanmaz. Gelecek sezon 3-4 iyi transferle Beşiktaş'ın şampiyonluğa oynar. Sergen Hoca eksikleri tespit ediyordur zaten. ''duhuliye.com